Dok je preskakao ogradu, pala mu puška s ramena i opalila
Ilustracija

Nesvakidašnja smrt lovca

Dok je preskakao ogradu, pala mu puška s ramena i opalila

Srba G. (59), iz kladovskog sela Kupuzište, poginuo je sinoć kada mu je, dok je preskakao ogradu da bi došao do svoje kuće, ispala puška, a udarac oružja u tlo aktivirao okidač, tako da je sačma nesrećnog čovjeka pogodila u glavu.

''Srba G. se sa drugovima vraćao iz lova. Nadomak svoje kuće, riješio je da preskoči ogradu, a ne da uđe kroz kapiju'', kažu u istrazi, prenosi Blic.

Prilikom doskoka, međutim, Srbi je puška spala s ramena.

''Puška je pala na zemlju i opalila'', dodaje sagovornik. Sačma je nesrećnog lovca pogodila u glavu, a on je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mjesta.

Dio sačme, koja je ubila Srbu G. je završio u u dalekovodu, koji prolazi pored njegove kuće.

''Sačma je iskidala provodnike, tako da je dio sela ostao bez struje'', dodaje sagovornik Blica.

Porodica je čula hitac i u dvorištu vidjela tijelo Srbe G.

''Odmah su pozvali policiju. Međutim, uviđajem je ustanovljeno da je u pitanju nesrećan slučaj'', zaključuje sagovornik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.