Podgorica: Komunalni policajac pokuša da oduzme cigarete pa napadnut
ilustracija

Kod Gintaša

Podgorica: Komunalni policajac pokuša da oduzme cigarete pa napadnut

Komunalani policajac Mladen Dobrović lakše je povrijeđen prilikom pokušaja da od uličnog prodavca cigareta oduzme duvanske proizvode.Zbog sumnje da je napao komunalnog policajca uhapšen je Nemanja Popović (20).

Iz policije su naglasili da su spisi predmeta vezani za napad na službenike Komunalne policije dostavljeni nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje 

Kako su objasnili, oko sedam sati i 40 minuta su obaviješteni da je ispred Gintaša došlo do napada na službenike Komunalne policije.

"Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti službenici CB Podgorica izašli su na lice mjesta, gdje su zatekli službenike Komunalne policije M.D, N.D, Đ.I. I V.B, koji su tom prilikom upoznali službenike CB Podgorica da su ih prilikom obavljanja službenih radnji napala nepoznata lica.  Policijski službenici su došli do sumnje da se radi o N.P. D.P. i G.P. Službenici Komunalne policije su policijskim službenicima saopštili da su pokušali da savladaju lice N.P. i da su uspjeli da mu stave sredstva za vezivanje na zglob jedne ruke, ali da se on u tom trenutku istrgao iz njihovog zahvata i udaljio sa lica mjesta. Nedugo zatim na poziv sluzbenika CB Podgorica, u službene prostorije CB Podgorica pristupio je N.P. koji se prethodno udaljio sa lica mjesta", istakli su iz policije.

O dogđaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je nalozio da se od N.P, G.P. i D.P. prikupe obavještenja na okolnosti navedenog događaja, kao i da sluzbenici Komunalne policije na okolnosti događaja sačine službenu zabilješku.


"Postupajuci po nalogu ODT od gore navedenih lica su prikupljena obavještenja, koji u konkretnom događaju nisu zadobili povrede, dok su službenici komunalne policije na okolnosti navedenog događaja dostavili službenu zabilješku i ljekarsku dokumenatciju gdje su pripadnicima Komunalne policije M.D, N.D. i I.Đ. u Kliničkom centru Crne Gore konstatovane lake tjelesne povrede", kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.