Ben Aflek imao nesreću, teško povrijeđen
Foto: mashable.com/ Ben Aflek

Pao s motora

Ben Aflek imao nesreću, teško povrijeđen

Slavni holivudski glumac Ben Aflek je pao s motocikla u Los Anđelesu. Sa svojim Suzuki Hayabuse 1300 Aflek je krenuo u crkvu kada je izgubio kontrolu nad motociklom snage 194 "konja".

Na prometnoj ulici glumac i režiser je pao s motocikla i glavom udario u ivičnjak.

"Udario je snažno glavom o beton. Nosio je kacigu, ali teško je reći da li je pretrpio povrede", rekao je svjedok nesreće.

Zaista, koliko je ozbiljno povrijeđen Ben Aflek? 

Prema medijima, ljekari ne isključuju mogućnost da je 45-godišnjak mogao zadobiti povrede mozga. Ako Aflek ne zatraži medicinsku pomoć, potencijalne povrede mogu se pogoršati i ostaviti trajne posljedice.

Za prijatelje Bena Afleka, ova nesreća nije iznenađenje. Od raspada braka s Dženifer Garner, glumac ne odustaje od rizika i stalno traži nove porcije adrenalinskog uižitka.

"Išao je do krajnjih granica, sada ih prevazišao", mediji citiraju mišljenje jednog Aflekovog prijatelja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.