Karleuša: Narod nema
Foto:Screenshot

Zvezde Granda

Karleuša: Narod nema "ljeba da jede" pa se subotom veseli uz „Šabana i Jašara“

Pjevačica Jelena Karleuša gostovala je u „Ćirilici“ na Happy televiziji koja je za temu imala uspjeh šoua „Zvezde Granda“, gdje je ona jedan od članova žirija.

 U jednom dijelu emisije Karleuša je rekla da su „Zvezde Granda“ gledane zato što „narod nema ’leba da jede“ pa vikendom ostaje kod kuće i veseli se uz „Šabana i Jašara“, što je izazvalo burnu reakciju ostalih u studiju.

Između ostalog ona je rekla i da je „vrijeme za promjene i to počevši od gradonačelnika“, da profesori i policajci gladuju, a onda se obratila autoru i voditelju emisije Milomiru Mariću:

„Ti ćuti vidi koliki ti je stomak prodao si se za ozbiljne pare i sad moraš da “ne znaš o čemu ja pričam”….Ja tebe pratim decenijama unazad, ti si bio moj idol po hrabrosti, po stavovima, po ispravnosti, ti si se promijenio. Ne mogu da kažem da si me razočarao, ali vrati se na stari put i narod će te mnogo više voljeti.“

Pogledajte taj deio emisije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.