Dajmo šansu  sistemu da ispravi propuste
Marina Medojević, predsjednica Banke Hrane

Banka Hrane poziva

Dajmo šansu sistemu da ispravi propuste

Humanitarna Fondacija Banka Hrane povodom brojnih apela za pomoć uputila je savjet socijalno ugroženima da se obraćaju institucijama - Centru za socijalni rad , Sekretarijatu za socijalni rad, Ministarstvu rada i socijalnog staranja, Opštini, Vladi sa molbom za jednokratnu socijalnu pomoć.

Obraćanje Banke Hrane prenosimo u nastavku:

"Čujemo da ste ogorčeni, da ste pisali mnogo puta i nije bilo pomoći. Znamo da je teško bez struje, bez ogrijeva , bez  hrane, bez socijalne pomoći.... Molimo Vas pokušajte  još jednom.
Ukoliko u nekom razumnom periodu ne dobijete odgovore na vaše  molbe i pitanja koja nama postavljate: Zašto ne možete dobiti jednokratnu pomoć uprkos teškim uslovima života za mnogobrojne probleme koje nam navodite, Zašto vam je ukinuta socijalna pomoć ili je ne možete dobiti a živite mnogo teško i na mnoga druga pitanja.
Mi vas molimo da  i nama pošaljete  vaše molbe pa ćemo mi u vaše ime se obratiti institucijama. Znamo da je teško ali molimo da pokušate jos jedan put.
Ne očekujte nemoguće od nas, molimo Vas.

Mi želimo pomoći ali samo država može rijesiti nagomilane probleme socijalno ugroženih .

Dajmo šansu  sistemu da ispravi propuste kojih je bilo do sada, barem još ovaj put", naveli su iz Banke Hrane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.