AO: Venus Vilijams izgubila u prvom kolu
Belinda Benčić, Foto:Getty images

AO: Venus Vilijams izgubila u prvom kolu

Prošlogodišnja finalistkinja Amerikanka Venus Vilijams nije uspjela da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je jutros izgubila od 78. teniserke svijeta Švajcarkinje Belinde Benčić posle dva seta, 3:6, 5:7.

Peta teniserka svijeta izgubila je za nepuna dva sata. 

Venus Vilijams je prošle godine izgubila u finalu Australijan opena od mlađe sestre Serene, koja je u to vrijeme bila trudna. Serena Vilijams ne brani titulu u Melburnu, pošto se porodila u septembru.

Letonka Jelena Ostapenko plasirala se u drugo kolo pošto je pobijedila veteranku Italijanku Frančesku Skjavone sa 6:4, 6:1. Šampionka Rolan Garosa pobijedila je 17 godina stariju protivnicu za sat i 13 minuta.

Ostapenko će igrati protiv Kineskinje Jin Jin Duan, koja je za 50 minuta pobijedila Kolumbijku Marijanu Duke Marino sa 6:0, 6:1.

Britanski teniser Kajl Edmund plasirao se u drugo kolo pošto je pobijedio 11. nosioca Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:7, 6:3, 3:6, 6:3, 6:4.

Edmund će u drugom kolu igrati protiv Uzbekistanca Denisa Istomina, koji je sa 6:2, 6:1, 5:7, 7:6 pobijedio Francuza Pjera Igoa Erbera.

Kineskinja Šuaj Čeng pobijedila je u prvom kolu Amerikanku Sloan Stivens sa 2:6, 7:6, 6:2. Amerikanka je servirala za meč u drugom setu, ali nije uspjela da izbjegne osmi uzastopni poraz.

Čang će igrati protiv Čehinje Denise Alertove, koja je pobijedila Francuskinju Polin Parmentje sa 6:3, 6:0.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.