Evo kakvo vas vrijeme očekuje početkom sedmice
Ilustracija

Vremenska prognoza

Evo kakvo vas vrijeme očekuje početkom sedmice

U Crnoj Gori će u prvim danima ove nedjelje biti pretežno oblačno sa padavinama.

U ponedjeljak se kako je saopšteno iz Hidrometeorološkog zavoda očekuje umjereno do pretežno oblačno, povremeno kiša.

Na sjeveru, u višim planinskim predjelima snijeg, u nižim, dijelom centralnim i višim planinskim predjelima na jugu, uglavnom u jutarnjim satima slab snijeg a tokom dana susnježica i kiša.

Duvaće vjetar slab do umjeren, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha -3 do 7, najviša dnevna 1 do 12 stepeni. 

U Podgorici će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha oko 6, najviša dnevna do 9 stepeni. 

U utorak će biti umjereno do pretežno oblačno, povremeno kiša, ponegdje moguć i pljusak i grmljavina, a u višim planinskim predjelima na sjeveru slab snijeg i susnježica.

"Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku duži periodi suvog vremena i znatno manje padavina. Vjetar južnih smjerova, umjeren do jak, u popodnevnim satima i tokom noći, u sjevernim predjelima i na primorju, na udare i veoma jak. Jutarnja temperatura vazduha -3 do 7, najviša dnevna 2 do 14 stepeni", saopšteno je.

U Podgorici u utorak umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 7, najviša dnevna do 9 stepeni. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.