Najmoćnije žene su rođene u OVOM znaku
Ilustracija

Horoskop otkriva

Najmoćnije žene su rođene u OVOM znaku

Nju nećete "pročitati" tako lako već ćete kroz vrijeme pomalo otkrivati nešto novo o njoj, i svaki put ćete se lijepo iznenaditi.

Vrlo je misteriozna, izuzetno zanimljiva i jako privlačna. 

Ona na prvi pogled djeluje opasno i strogo, ali kada je bolje upoznate shvatićete da je to žena koju bi vrijedilo imati uza sebe - ona je Škorpija.

Vrlo je odana i stabilna. Njoj je vjernost jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno cijeni kod drugih ljudi. Može joj se vjerovati. Ona nikada neće davati lažna obećanja.

Žena Škorpija je vrlo samostalna i njoj ne treba neko ko će paziti na nju. Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona slijepom slušanju drugih.

Ona zna dobro šta želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada postavi neki cilj, ide prema njemu hrabro i odlučno - ne odustaje tako lako. Mudro donosi odluke i svjesna je da ima sposobnosti koje će je odvesti tamo gdje poželi pa je na tom putu niko ne može pokolebati.

Njoj teško nešto promakne jer je vrlo oštroumna i odlično primjećuje detalje i spaja ih u veću sliku. Dobro procjenjuje ljude i situacije tako da nema smisla ni pokušavati da pred njom nešto glumite. Može se reći da ima intuitivne sposobnosti.

Žena Škorpija je prepuna strasti za sve što radi, a kada nekoga voli, uradiće sve da taj neko bude srećan. Ali, ako joj se neko zamjeri, osjetiće na svojoj koži zašto nije pametno igrati se sa njom.

24sata.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.