Ceca progovorila o danima u zatvoru: Tražila je samo ovo od Rasima Ljajića
Svetlana Ceca Ražnatović

Ceca progovorila o danima u zatvoru: Tražila je samo ovo od Rasima Ljajića

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o periodu koji je provela iza rešetaka.

Ceca Ražnatović je za vrijeme trajanje "Sablje" 2003. godine četiri mjeseca provela u Centralnom zatvoru, a ispričala je detalj koji se i dan danas prepričava.

Naime, te 2003. godine Rasim Ljajić je bio ministar za ljudska i manjinska prava. Rasim je obišao Cecu, a ona mu tu nikada nije zaboravila.

- On je obliazio tada Centralni zatvor i tako je došao i do mene. Pitao me je onako ljudski: "Ceco, da li ja za vas mogu nešto da učinim? Rekla sam: "Da, naravno! Treba mi pinceta za sređivanje obrva" - ispričala je Ceca i dodala da je Rasim ostao šokiran njenom skromnošću.

- Što se tiče tog čovjeka, mogu da kažem samo najlepše - rekla je Ceca za TV Novi Pazar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.