Za nabavku novih podzemnih kontejnera 108.000 eura
Ilustracija

Podgorica

Za nabavku novih podzemnih kontejnera 108.000 eura

Gradsko preduzeće Čistoća će u 2018. godini izdvojiti sredstva u iznosu 107.997,79 eura za nabavku podzemnih kontejnera i postavljanje novih rustičnih korpi, kao i sanaciju postojećih, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Takođe, planirana su sredstva u iznosu od 541.735 eura za nabavku specijalizovanih vozila autosmećara 12 m3, autosmećara 5 m3, kombi-busa, zatim 300 metalnih kontejnera zapremine 1,1m³, izgradnju niša, sanaciju oštećenih i uklanjanje grafita, točkiće za kontejnere, 100 komada betonskih korpi”, dodaju oni.

Takođe, kako navode u prethodnom periodu zaključen je ugovor za nabavku vozila autosmećar 16 m3, koje će biti isporučeno u narednih nekoliko dana.

U toku je i tenderska procedura za nabavku vozila kiper-grajfer u procijenjenoj vrijednosti od 125.000 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.