SD Ulcinj otvorile prostorije u Vladimiru: Da intenzivno jačamo pokazaće se na izborima
SD Ulcinj

SD Ulcinj otvorile prostorije u Vladimiru: Da intenzivno jačamo pokazaće se na izborima

Socijaldemokrate Ulcinj su, uz prisustvo velikog broja članova i simpatizera, proslavili otvaranje novih prostorija u Vladimiru i na taj način nastavili sa intenzivnim jačanjem partijske infrastrukture, saopšteno je iz ove partije.

Prilikom svečanog otvaranja novih prostorija, predsjednik mjesnog izbornog štaba SD Vladimir, Arsim Cuca, istakao je zadovoljstvo činjenicom da su Socijaldemokrate proširile svoje kapacitete i u Vladimiru, kao jednom od najjačih mjesnih izbornih štabova Socijaldemokrata Ulcinj.

On je takođe kazao da je istinska socijaldemokratija "uvijek živjela u Vladimiru, što će se pokazati i kroz izborni rezultat 4. februara".

Predsjednik OO SD Ulcinj, Ćazim Hodžić, obraćajući se prisutnima, kazao je da i ovaj čin pokazuje da Socijaldemokrate u Ulcinju intenzivno jačaju, konstantno šireći svoje kapacitete i unaprjeđujući partijsku infrastrukturu, pa je iz tih razloga, "uz podršku koju svakodnevno dobijaju sa terena, siguran da će Socijaldemokrate ostvariti i više nego odličan rezultat na predstojećim izborima".

Koordinator SD za primorje, Danilo Orlandić, kazao je da je veoma zadovoljan što Socijaldemokrate u Ulcinju nastavljaju da šire svoje kapacitete, ističući da je već sad evidentno da će Socijaldemokrate u Ulcinju postići izuzetno zapažen izborni rezultat.

“Siguran sam da će se pobjednički niz Socijaldemokrata, nakon Cetinja, Mojkovca, Petnjice i Tuzi, nastaviti i u Ulcinju. Socijaldemokrate Crne Gore su partija koja konstantno raste i svakodnevno zadobija povjerenje sve većeg broja naših građana, o čemu svjedoče i izborni rezultati tokom čitave prethodne godine. Siguran sam da će se taj pozitivan trend rasta nastaviti i u ovoj godini, počev od Ulcinja, gdje zaista očekujemo izborni uspjeh ” - istakao je Orlandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.