Izaberi kartu i saznaj šta ti donosi 2018. godina

Izaberi kartu i saznaj šta ti donosi 2018. godina

Pred vama su četiri karte sudbine - sa kojih vam se smiješi 2018. godina.

 Izaberite onu koja vas najviše privlači i otkrićete najvrjijedniji poklon koji vam sprema Nova godina.

qrktkqTURBXy9kOGQyZjM1YTA0ZWFkYzMwYjFkY2FlNDg5YjFhNzU0Yi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQIAzQL4wsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Karta broj 1 

Ljubavne avanture

Ubrzo će ljubav ući u vaš život. Ako već imate partnera, budite sigurni da ćete biti okruženi pažnjom. Ući ćete u novi romantični period. Ako ste još uvek sami, to neće biti zadugo. Uskoro ćete naći novu ljubav. Glavna stvar – budite otvoreni za svet i za ono što vas okružuje!

Karta broj 2

Nova iskustva

Uskoro ćete dobiti veliku priliku da započnete nešto novo, živopisno i neistraženo. Otkrivaćete stvari za koje niste ni znali da postoje. Nemojte se bojati da eksperimentišete – uspećete!

Karta broj 3

Mir i stabilnost

Sva vaša pitanja i problemi biće rešeni na najneočekivaniji način. Svi strahovi i loši osećaji nestaće iz vašeg života. Konačno možete da se opustite i uživate ​​u životu. To razdoblje trajaće dosta dugo i imaćete vremena za prikupljanje snage za nove izazove i iskustva.

Karta broj 4

Nova ljubav prema sebi

Desilo se da ste apsorbirali sivilo i utopili ste se u masi. Ali uskoro će se sve promeniti i ponovo ćete pronaći sebe. A nakon toga, bukvalno ćete zablistati u svim sferama života. Na poslu ćete biti postavljeni kao primer za sve, prijatelji će vam se diviti, a porodica će biti ponosna na vas. Sajno je vreme za nova poznanstva.

Izvor:Atma.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.