Han: 2018. godina će biti ključna za zemlje zapadnog Balkana
Johanes Han

" Oblikujmo budućnost zajedno za našu omladinu"

Han: 2018. godina će biti ključna za zemlje zapadnog Balkana

Johanes Han, komesar Evropske unije za politike susjedstva i proširenja, na svom Twitter profilu, oglasio se povodom Nove godine gdje je kazao "da će naredna godina biti ključna za zemlje zapadnog Balkana".

- Na kraju godine pune izazove želio bih se zahvaliti našim partnerima u bližem i daljnjem susjedstvu za posvećenu saradnju kroz 2017. godine. Budimo ponosni na zajednička dostignuća i pojačajmo napore u poljima gdje progres treba tek da bude ostvaren - poručio je Han na Twitteru i dodao: 

- Godina 2018. će biti ključna za zapadni Balkan kao i prilika za još bližu saradnju sa svim partnerima u zajedničkim izazovima. Svim partnerima, političarima i građanima želim mirnu i srećnu Novu godinu. Oblikujmo budućnost zajedno za našu omladinu.

w873

Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.