Horoskopski znaci koji vole do ludila i puno pate
Ilustracija

Horoskopski znaci koji vole do ludila i puno pate

Prema Zodijaku, sljedeći horoskopski znaci ne umiju da drže distancu, lako se prepuštaju emocijama i uplovljavaju u romanse. Ipak, to ih često puno košta, te iz veza izlaze povrijeđeni.

Upravo zato što su prirodni, spontani i iskreni, ovi horoskopski znaci često doživljavaju ljubavne krahove. 

Provjerite jeste li među njima... 

Rak 

Rakovi spadaju u najemotivnije znakove. Upravo zbog toga pokušavaju u početku veze da budu suzdržani kako bi sakrili ono što osjećaju ili misle o partneru. Ipak, veoma brzo će iz njih isplivati sve emocije. U trenutku kada shvate da im neko u potpunosti odgovara, spontano će im se prepustiti- bez previše razmišljanja. Pripadnici ovog znaka su spremi da urade sve za svoju voljenu osobu, a to može gušiti njegovog partnera. 

Ribe 

Kao glavna mana ovog horoskopskog znaka navodi se njihovo skrivanje briga i nezadovoljstva koje osjećaju u sebi. Oni to skrivaju od svih, povuku se i prepuste drugima na volju. Na taj način postaju „žrtve“, spremne da urade sve za svog partnera, ne misleći na sebe. To ih često puno košta, te iz veze Ribe izlaze sa slomljenim srcem. 

Strijelac 

Kada pronađu osobu koja im se dopada, Strijelci su spremni da urade sve za nju. Oni uvijek djeluju instiktivno, a kako su lepršavi često se u vezi potpuno prepuštaju i gube razum. Vode se motom da žive „sada i ovdje“, a upravo to ih čini slabim i ranjivim.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.