Prodaje se zgrada od 39 spratova preko interneta

I ovo je moguće

Prodaje se zgrada od 39 spratova preko interneta

Sud u Kini je oglasio jednu veoma zanimljivu i neobičnu prodaju. Aukcijsku online prodaju zgrade od 39 spratova na najvećem veb sajtu za online trgovinu.... " Taobao" koji je u sastavu Alibaba grupe.

Početna aukcijska cijena zgrade koja se nalazi na aukciji je oko 553 miliona juana ili oko 84,2 miliona dolara!

Višespratnica u gradu Taijuanu, u sjevernoj provinciji Šansi, originalno projektovana kao hotel čija je gradnja počela 2006. godine.

Ipak biće 2. januara, zajedno sa zemljištem na kojem se nalazi, predmet blok trgovanja na Alibabinoj platformi za elektronsku trgovinu Taobao.

Zgrada je visoka 156 metara, i ima površinu preko 76.000 kvadratnih metara.

Pravosudne vlasti u Kini će preko ove platforme za e-trgovinu ponuditi na aukciji i oduzete stambene jedinice, konfiskovane automobile, nakit i mobilne telefone, dodaje se u informaciji.

zanimljivosti dana

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.