Četvoročlana porodica kolima sletjela u hladnu rijeku
Mesto njesreće Foto: O. Matavulj

Nesreća kod Banjaluke

Četvoročlana porodica kolima sletjela u hladnu rijeku

Automobil "golf 4", u kome je bila porodica Adnana Zulića iz Belgije, sleteo je u Vrbas u Karanovcu kod Banjaluke, ali srećom, niko nije stradao.

Nesreća se dogodila jutros oko 8.30 časova na magistralnom putu Banjaluka - Jajce. U vozilu su bili Adnan, koji je upravljao "golfom", njegova supruga i dvoje djece koje je on izvukao iz automobila. Žena i djeca nisu imali teških povreda, ali su iz predostrožnosti sanitetskim vozilom prevezeni u Hitnu pomoć na pregled,pišu Večernje Novosti.

Zulić kaže da se nesreća dogodila pošto mu je automobil iznenada "zaplesao" na putu, a potom se okrenuo i zadnjim dijelom vozila sleteo niz obalu duboku desetak metara. 

Zadnji dio vozila upao je u vodu, ali se srećom zaustavio u plićoj vodi.

Uviđaj su izvršili policijski službenici PU Banjaluka, dok su vatrogasci uz pomoć članova Rafting kluba "Kanjon" izvlukli vozilo iz hladne rijeke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.