Slikarki iz Bara pritvor do 30 dana

Slikarki iz Bara pritvor do 30 dana

Sudija Osnovnog suda Miladin Pejović odredio je slikarki Danijeli Kisić-Petrović (65) pritvor do 30 dana zbog sumnje da je spremala otmicu i likvidaciju, za sada, nepoznate osobe.

Kisić-Petrović (65) uhapšena je prije dva dana u Baru kada je policija u njenom stanu pronašla hekler, tri pištolja, fantomku i lisice, koji su, kako se sumnja, trebalo da budu iskorišćeni u likvidaciji sugrađanina sa kojim je u sukobu.

Istražitelji su imali operativna saznanja da ova Baranka priprema otmicu i ubistvo, što se, sudeći po dokazima, ispostavilo kao pouzdana informacija. Zahvaljujući brzoj intervenciji policije, likvidacija osobe čiji identitet je poznat istražiteljima je osujećena.

U stanu koji koriste Kisić-Petrović i njen sin Kristofer Petrović (30) pronađeni su automatski pištolj - hekler sa dva okvira puna municije, automatski pištolj škorpion sa tri okvira puna municije, revolver nepoznate marke sa sedam komada municije u njemu, više od 2.000 komada razne pištoljske municije, fantomka i lisice, gasni pištolj, pribor za čišćenje oružja i tri pečata i štambilj za koji se sumnja da su falsifikati.

Portal Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.