Srbija: Kolona ministara imala udes, među njima i Dačić
Ivica Dačić

Auto sletjelo s puta

Srbija: Kolona ministara imala udes, među njima i Dačić

Ministar za rad i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević doživio je saobraćajnu nezgodu vraćajući se sa predizbornog mitinga u Negotinu, navodi "Danas".

Nezgoda se desila na ulazu u Veliko Gradište, kod fabrike ulja "Dunavka", u pravcu prema Požarevcu, navodi taj list na svom sajtu.

Izvor blizak istrazi za "Danas" je rekao da je ministar žurio da stigne na vrijeme u Kostolac na predizbornu konvenciju SNS-SPS.

Vozač automobila u kom se nalazio ministar sa prartnjom, usled brzine i loših vremenskih uslova i stanjem na kolovozu- padao je sitan snjeg, bio je klizav kolovoz i hladno vrijeme- izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s puta. 

"Nekoliko vozila iz kolone koja je iz Negotina išlo z a Kostolac, usled brzine i klizavog puta, izgubilo je kontrolu nad njima i počelo je da šeta lijevo desno po putu. Vozač automobila, u kome je bio ministar Đorđević, da ne bi udario u vozilo ispred sebe koje mu se ispriječilo, naglo je zakočio. Usljed tog naglog kočenja, vozilo se zanijelo i sletjelo sa puta. Prilikom slijetanja vozilo se nekoliko puta prevrnulo i tumbajući se zaustavilo. Druga vozila, među kojima je bio i lider SPS-a, Ivica Dačić odmah su se zaustavili i pritekli u pomoć unesrećenima. Ubrzo je došla Hitna pomoć i preuzela putnike da im ukaže pomoć", kaže izvor "Danasa" i dodaje da sam ministar nije zadobio nikakve povrede i da je odmah sa ostalima nastavio put za Kostolac, dok su trojica njegovih saradnika, pomoćnika, nakon ukazane pomoći prebačeni u požarevačku Opštu bolnicu radi dalje opservacije. 

Ivica Dačić obraćajući se prisutnima na miting i izvinio se na zakažnjenju rekavši da kasne zbog saobraćajne nezgode.

"Kasnimo zbog saobraćajne nesreće. Preživjeli smo bombardovanje i uvijek smo stizali tamo gdje treba, tako da ni ova mala saobraćajka nas nije portemetila da vam se obratimo", rekao je razlog kašnjenja ministar Dačić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.