Špiljani: Carinici od Nikšićanina zaplijenili škodu krcatu cigaretama
Foto:Uprava carina

U prtljažniku, rezervnom točku, putnoj torbi, ispod sjedišta

Špiljani: Carinici od Nikšićanina zaplijenili škodu krcatu cigaretama

Carinski službenici su na graničnom prelazu Špiljani na granici Srbije i Crne Gore , u saradnji sa policijom, zaplijenili oko 700 boksova cigareta, saopšteno je danas iz Uprave carina Srbije.

Krijumčarene cigarete „Cosmopolitan premium slims“, bez akciznih markica, otkrivene su juče kada je na red za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao automobil „Škoda Octavia“ podgoričkih registarskih oznaka.

Prilikom susreta sa carinicima vozač, 52-godišnji Nikšićanin, rekao je da nema ništa da prijavi za kontrolu.

Međutim, već otvaranjem prtljažnika bilo je jasno da to nije istina a automobil je bio krcat cigaretama kojih je osim u prtljažniku bilo i u rezervnom točku, putnoj torbi i ispod prednjih sjedišta, u ukupnoj količini od 6.990 paklica, navodi se u saopštenju, prenosi Tanjug.

Krijumčarene cigarete, automobil i vozača su u dalju nadležnost preuzeli policija i tužilaštvo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.