Podgoričanin krao bicikla pa ih prodavao za 50 eura
ilustracija

Uhapšen zbog četiri krađe

Podgoričanin krao bicikla pa ih prodavao za 50 eura

Podgorička policija uhapsila je sugrađanina M.Lj. (29) zbog sumnje da je počinio tri teške krađe i jednu krađu.

Kako policija sumnja, on je14. jula u društvu sa još jednim licem došao do podzemne garaže stambene zgrade u ulici Serdara Jola Piletića i upotrebom podesnog sredstva pokidao zaštitnu sajlu nakon čega je otuđio bicikl, vlasništvo Z.J, vrijednosti oko 340 eura, koje je zatim prodao za sada nepoznatom licu za iznos od 50 eura.

Kako je saopštila policija, drugo krivično djelo je, sumnja se, izvršio 18. jula oko 22h na način što je došao do stambene zgrade u istoj ulici a zatim ušao u garažni dio gdje je podesnim sredstvom pokidao mehaničke lance i otuđio dva bicikla, vlasništvo D.Ć, ukupne vrijednosti oko 950 eura.

Bicikle je, sumnja se, prodao za sada nepoznatom licu za iznos od 100 eura.

Kako dalje dodaju iz policije, treće krivično djelo M.Lj. je, kako se sumnja, počinio na štetu S.M, na način što je 25. avgusta oko 18,30h iskoristio nepažnju oštećenog i ulici Slobode otuđio bicikl čija je vrijednost oko 180 eura.

Osumnjičeni je, policija sumnja, četvrto krivično djelo izvršio 13.decembra oko 3h u ulici Hercegovačkoj, kada je prišao sa leđa D.M. i iz ruke joj istrgao torbu u kojoj se nalazilo oko 200 kutija raznih vrsta cigareta, a zatim pobjegao.

"Nakon preduzetih operativnih mjera i radnji M.Lj. je identifikovan i po nalogu postupajućeg tužioca lišen je slobode. On je, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodo podnijetih po nepoznatom počiniocu, priveden državnom tužiocu u ODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela", piše u policijskom saopštenju,

                        

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.