DPS: Demagoško lamentiranje nad budžetom
DPS

Kako bivši SNP-ovci mogu da kritikuju Vladu?

DPS: Demagoško lamentiranje nad budžetom

U Demokratskoj partiji socijalsita Crne Gore (DPS) pitaju se sa kakve pozicije dvoje bivših SNP-ovaca, a današnjih Demagoga, kritikuju rad Vlade?

“Čime su se oni lično ili njihove stranke dokazale, sem što je jedan od njih dokazani predizborni provokator? Da li su nešto napravili,  stvorili, doprinijeli? Šta čini njihovu ličnu i političku legitimaciju, sem konstantne opstrukcije i destrukcije?”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaju koliko političke drskosti, bezobrazluka i licemjerja je potrebno da patetično pomenuti lamentiraju nad nedostatnim  “školama, vrtićima, domovima zdravlja”.

“A vi i vaša družina preko tri miliona eura izvukoste građanima za ovih godinu dana nerada. Znate li vi koliko je to “škola, vrtića, domova zdravlja” koje ste stavili u svoje džepove? Znate li koliko novih radnih mjesta može da se otvori za taj novac koji vi beskrupulozno otimate od građana? Iz tog istog budžeta, koji kritikujete?”, pitaju iz DPS-a.

Smatraju da je žalosno da smeta i pomoć Vlade ranjivim kategorijama stanovništva. Kako kažu, naravno da nekome poput pomenutih, koji prosječno prime dvije hiljade eura mjesečno, a ne rade ništa za taj novac, ovakav potez djeluje, kako su rekli patetično i neozbiljno.

Prema njihovim riječima, i demagoški, i licemjerno, i patetično, a prije svega smiješno djeluje što hiperprodukcijom pres konferencija, štancovanjem saopštenja i nekom kvazi stručnom  retorikom pomenuti hoće da postignu nemoguć efekat.

A to je , dodaju, da sakriju da se nalaze na samoj margini političke scene nakon deklasiranja koje ste doživjeli na posljednjim izborima, i da je pitanje dana kada će sa nje izaći kao i mnogi prije  koji su poletjeli visoko a pali nisko.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.