Demokrate u Pljevljima skupljaju
Pljevlja

DPS tvrdi

Demokrate u Pljevljima skupljaju "preletačeviće"

Iz pljevaljskog DPS kažu da demagozi nikako da shvate da politička scena nije pozornica, a da se partijski rad ne sastoji, kao kažu, iz štancovanja saopštenja, već posvećenosti koja kao krajnji rezulatat ima bolji i kvalitetniji život građana.

“Prevara se vraća kao bumerang, čemu smo svjedočili 26. novembra, kada su Demagozi uspjeli da izgube svuda gdje su se pojavili, iako su nas ubjeđivali da su superiorni u odnosu na vlast, ali i na opoziciju”, poručuju iz DPS-a.

Iz te partije tvrde da danima nas, kako kažu, ti isti zasmijavaju informacijama o svojoj masovnosti u Pljevljima. Kažu da bi neupućeni zaključili da se saopštenjima oglašava neka nova opoziciona snaga.

“A ne partija koja je deklasirana na upravo zavšrenim lokalnim izborima, kao i na svim prethodnim. Partija koja po Pljevljima otima drugim opozicionim strankama članove i onda od dva-tri “preletača” pravi takozvani mjesni odbor”, pojašnjavaju iz DPS-a.

Tvrde da se tako stvara iluzija koja ničemu ne služi sem, kako kažu, zadovoljenju sujete i liječenju rana nakon poraza.

“Razumijemo da vam je potreban oporavak od udarca koji ste zadobili na Cetinju, u Mojkovcu, Petnjici, Tuzima ali ipak nađite drugo mjesto gdje ćete sebe uvjeravati da ste pobjednici i ujedinitelji”, kažu iz DPS-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.