DF reagovao na izjavu Bora Krivokapića
DF

Nijesmo fusnota

DF reagovao na izjavu Bora Krivokapića

Iz Demokratskog fronta reagovali su na ocjene pisca i novinara Bora Krivokapića iznijete u emisiji ''Živa istina''.

DF u saopštenju poručuje kako se "davno prevaziđeni novinari", pojavlju u javnosti samo vođeni "nezdravim interesima predsjednika DPS-a, kome očigledno neke međunarodne adrese preporučuju da se ne kandiduje na predsjedničkim izborima".

DF dodaje da Krivokapić vrijeđa ambasadore zemalja koje su Đukanovićeve glavne saveznice, jer sam Đukanović, svakako, to ne i ne pomišlja. "Ovaj nastup nije slučajno tempiran u susret određivanju kandidata DPS-a za predsjedničke izbore".

"Konstrukcije koje nam je predstavio Boro Krivokapić u emisiji ,Živa istina' imaju samo svrhu da pokušaju da svežu logiku u čvor ne bi li oni koji pokušavaju da normalno sagledavaju stanje u kojem se ova zemlja nalazi prestali da o tome uopšte misle. Jedina urota u čitavoj njegovoj priči jeste ona koju je sa voditeljem emisije napravio protiv zdravog razuma ali za konkretni interes predsjednika DPS-a i njegove očigledne namjere da pošto-poto bude kandidat na predsjedničkim izborima" - saopštava, pored ostalog, DF.

DF podsjeća da ima podršku "desetina, a vrlo često i stotina hiljada građana", i da ne može biti tretiran kao "fusnota", negirajući tvrdnje da je liderima DF-a "pomoć stigla sa one međunarodne adrese, koja se danas protivi kandidaturi Mila Đukanovića na predsjedničkim izborima,ali koja mu je dala najsnažniju podršku za obračun sa našim političkim savezom koji još uvijek traje". 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.