Nata odabrala ime za ćerku i uopšte nije moderno
Nataša sa Hanom, foto:Facebook

Nata odabrala ime za ćerku i uopšte nije moderno

Pop pjevačica Nataša Bekvalac trenutno je u šestom mjesecu trudnoće. Ove dane provodi mirno, u svom domu jer je karijeru pauzirala kako bi se posvetila odmoru i pripremama za dolazak ćerke.

Bekvalčeva je dugo razmišlajala i koje ime će dati svojoj mezimici, a izbor je pao na staro srpsko i neobično ime. Zbog velike ljubavi prema svojoj baki Dragici, Nataša će ćerku nazvati po njoj.

- Svi su bili oduševljeni kada je Nataša spomenula da razmišlja o tome da ćerkici da ime Dragica, ali su odluku  o tome ipak prepustili Luki i njoj. Neki su komentarisali da je ime možda previše arhaično za današnje vrijeme, te da bi beba možda trebalo da ima neko modernije, ali nisu željeli pretjerano da je ubjeđuju. Odluka je, naravno, na njoj i Luki, a svakako ima dovoljno vremena dok se ne porodi da razmišlja o tome – kaže izvor za "Alo".

d7KktkqTURBXy81ZWVhZmMzZTc4ZjgwYjRmZmMzMmM3Yzg1MDY4MjNjOS5qcGVnkZMCzQOOAA

Nataša prošetla trudnički stomak, foto:RAS Srbija

Nataša već ima ćerku Hanu iz braka sa Danilom Ikodinovićem, a još ednoj djevojčici se raduje cijela porodica. Nataša i Luka jedva čekaju početak proljeća kada bi njihovo dijete trebalo da dođe na ovaj svijet. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.