Bačene bombe na kuće Srba u Zubinom Potoku

Na kuće srpskih pripadnika Kosovskih bezbednosnih snaga

Bačene bombe na kuće Srba u Zubinom Potoku

Eksplozivne naprave bačene su na kuće dvojice Srba u Zubinom Potoku, inače pripadnika Kosovskih bezbjednosnih snaga, potvrđeno je za portal KoSSev.

Na kuće S.T. i P.R. bombe su bačene oko 2 h, povrijeđenih nema, ali je načinjena materijalna šteta.

Kosovska policija primjenjuje operativni plan "čelični prsten" u cilju potrage za osumnjičenima, a koji podrazumijeva blokadu putnih pravaca kojima su osumnjičeni mogli da pobjegnu, kao i kontrolu vozila i lica.

KoSSev podsjeća da je u toj opštini bomba ranije bačena i na kuću jednog pripadnika Kosovske policije, a pokušano je i paljenje njegovog privatnog vozila.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.