URA najoštrije osudila napad na poslanika Danila Šaranovića
Filip Adžić , predsjednik cetinjske Ure

URA najoštrije osudila napad na poslanika Danila Šaranovića

Građanski pokret URA najoštrije je osudio napad na poslanika Danila Šaranovića, kojeg je sinoć u Bajovoj ulici presrelo i napalo NN lice.

“Ovakav strpen nervoze izazvan je burnim političkim dešavanjima i strahom od izbornih rezultata, pa pozivamo Vrhovnog državnog tužioca (VDT) da sačuva elementarno poštovanje prema svojoj funkciji - i da odmah locira, uhapsi i procesuira sve nasilnike koji su učestvovali u ovom napadu. Ne smijemo dozvoliti da nas ovakvi jeftini, nasilnički ispadi zastraše”, ukazali su u Građanskom pokretu URA.

Brojni aktivisti i istaknuti članovi pokreta URA svakodnevno kruže Cetinjem, u pokušaju da lociraju i spriječe brojne neregularnosti i pritiske, pa ističu da je “lokalnim i državnim kriminalcima sve džaba, jer niko ne može uticati na slobodnu izbornu volju građana Prijestonice”.

“Gotovo je. Više nema prostora za bilo čije zloupotrebe. U nedelju će svi građani izaći na svoja birališta i iskazati slobodnu volju. To više niko ne može podrediti svojim partijskim interesima, bez obzira na broj kriminalaca koji bude angažovao”, ukazali su u pokretu URA.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.