Uhapšene tri državljanke Irana i državljanin Maroka zbog falsifikovanja isprava
Ilustracija

Herceg Novi

Uhapšene tri državljanke Irana i državljanin Maroka zbog falsifikovanja isprava

Hercegnovska policija uhapsila je P.S.K. (26), F.B. (47), S.T.A. (19), sve tri državljanke Irana i N.E.A. (22) državljanina Maroka, zbog sumnje da su počinili krvično djelo falsifikovanje isprave.

Kako je saopšteno iz Uprave policije na graničnom prelazu Debeli Brijeg, na izlazu iz Crne Gore, prilikom kontrole od strane granične policije državljanke Irana su dale na uvid lične karte Republike Hrvatske, a državljanin Maroka ličnu kartu Italije.

"Na ličnim kartama su bile umetnute fotografije ovih lica. Upotrebnom tehničkih sredstava, uređaja DOCUBOX, je utvrđeno da se radi o falsifikatima, to jeste da su lične karte bez odgovarajućih zaštitnih elemenata", saopšteno je iz UP.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji je naložio da se ova četiri lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo falsifikovanje isprave.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.