Na prodaju motorna, priključna vozila i radne mašine Vojske
Foto: Gov.me

Na prodaju motorna, priključna vozila i radne mašine Vojske

Ministarstvo odbrane objavilo je danas Javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju oko 430 suvišnih neborbenih motornih i priključnih vozila i radnih mašina koje su u vlasništvu Vojske Crne Gore.

Na spisku za tendersku prodaju ima tegljača, dizalica, prikolica, poluprikolica, utovarivača, viljuškara, vozila tipa TAM, FAP, PUCH, Pinzgauer... 

Na prodaju je i po tridesetak elektroagregata, ali i vojničkih kazana različitih kapaciteta. 

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, sva ova sredstva nalaze se u 15 vojnih objekata: Masline, Danilovgrad, Kapino polje, Brezovik, Nikšić, Crni rt, Bar, Pristan, Obosnik, Opatovo, Lepetani, Sasovići, Golubovci, Kolašin i Pljevlja. 

Zainteresovani ih mogu pogledati u periodu od 27. novembra do 1. decembra, od 10 do 14 sati. 

"Uplata depozita od 10 odsto od početne cijene i predaja ponuda vršiće se u kancelariji VP 7010 Podgorica (kasarna Masline) 5. decembra od 8 h do 11 h, a otvaranje ponuda će sprovesti Komisija Ministarstva odbrane istoga dana u istoj kasarani u 12 h

Pravo učešća na javnom pozivu imaju sva pravna i fizička lica uz uslove navedene u Javnom pozivu", saopšteno je.

Tenderski uslovi i procedura, kao i spisak sredstava koja su namijenjena prodaji, mogu se vidjeti na sajtu Ministarstva odbrane.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.