Pretresen stan Nikšićanina, pronađeno 5.440 paklica vrijednih 7.000 eura
Ilustracija

Pretresen stan Nikšićanina, pronađeno 5.440 paklica vrijednih 7.000 eura

Nikšićka policija zaplijenila je cigarete vrijedne oko 7.000 eura koje su, kako se sumnja, bile predmet nedozvoljene trgovine, a u vezi sa navedenim će biti podnijeta krivična prijava protiv jednog lica.

Naime, službenici CB Nikšić su, preduzimajući aktivnosti na suzbijanju nedozvoljene trgovine akciznim robama, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.P. (24) iz Nikšića.

Prilikom pretresa pronađena su 544 boksa (5.440 paklica) različitih vrsta cigareta bez akcizne markice, čija vrijednost na tržištu iznosi oko 7.000 eura.

"Cigarete su uz potvrdu oduzete od N.P.", saopšteno je iz policije.

O navedenom je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se protiv N.P. u redovnom postupku podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.