Bečić: Pobjedu Demokrata a poraz DPSa niko ne može zaustaviti
Anđelić pristupio Demokratama

Anđelić pristupio Demokratama

Bečić: Pobjedu Demokrata a poraz DPSa niko ne može zaustaviti

Najveća demokratska porodica u Crnoj Gori, brojnija je za još jednog uglednog člana, Miroslava Anđelića odbornika u Skupštini opštine Pljevlja, saopštila je Demokratska Crna Gora.

Ističu da Demokrate kao najperspektivniji politički subjekt okupljaju sve veći broj mladih, sposobnih i stručnih ljudi.

Posebno je zadovoljstvo kada ugledni političari postanu dio pobjedničkog tima -dodali su.

Odborniku Anđeliću dobrodošlicu je poželio predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, koji je istakao da svakim danom širom Crne Gore ideju Pobjeda, a ne podjela prepoznaje sve veći broj građana.

„Već sada je izvjesno da je DPS tamna prošlost Crne Gore, a da su Demokrate svijetla budućnost i da pobjedu Demokratske Crne Gore, a poraz DPS-a više niko i ništa ne može zaustaviti“ – zaključio je predsjednik Bečić.

„Vrijeme je da zajedničkim snagama nakon 27 godina stanemo na put uništavanju Pljevalja i Crne Gore. Nemam dilemu da je Demokratska Crna Gora iskrena snaga koja će nakon ubjedljive pobjede na predstojećim izborima na proljeće 2018. godine biti pokretač razvoja opštine Pljevlja. Ovu činjenicu prepoznaje ogroman broj mojih sugrađana, pa otuda je potpuno jasna masovna podrška politici Demokrata. Pljevlja više nemaju vremena da gube, nemaju vremena da čekaju, došlo je vrijeme za pobjede“. – istakao je odbornik Miroslav Anđelić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.