Incident u Skupštini Srbije: Gađanje mišem od laptopa (VIDEO)
Foto: Screenshot

Incident u Skupštini Srbije: Gađanje mišem od laptopa (VIDEO)

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović gađao je mišem od laptopa predsjednika Odbora za administrativna pitanja Aleksandra Martinovića.

Obradović je tako reagovao pošto mu je Martinović koji je i šef poslaničke grupe SNS oduzeo riječ nakon što je pokazao plakat na kojem je pisalo "Majo - pokrala si Novi Sad".

Uslijedila je verbalna rasprava, nakon čega je Obradović prišao Martinoviću i okrenuo njegov mikrofon. 

"Ne možeš to da radiš Martinoviću, šta ti to znači. Jesi vidio ti da su se tri poslanika javila za riječ. Čekaj, ne vidiš da su se tri poslanika javila za riječ? Šta glumiš ti, šta glumiš? Misliš da smo svi budale ovdje", rekao je Obradović kada je prišao Martinoviću. 

Martinović se u tom trenutku javio na telefon, a lider Dveri je uzeo miš Martinovićevog računara i bacio ga ka funkcioneru naprednjaka. 

Miš prvo nije pogodio šefa poslaničke grupe SNS, jer ga je zadržao kabl, a zatim je Obradović "zamahnuo" još jednom. Na snimku se taj trenutak ne vidi jasno, ali djeluje da je zakačio Martinovića po licu. 

Martinović je ustao, kao i ostali članovi odbora, a zatim je upirući prstom u Obradovića rekao "mene u Skupštini ne možeš da isprovociraš". 

Na kraju je dodao, "ali kad izađeš odavde, za ovo ćeš da platiš". 

"Hajde ovde. Hoću li da platim? Evo neka snime, neka snime tvoje prijetnje", uzvratio je Obradović. 

Pogledajte:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.