Melanija po tradiciji primila božićnu jelku za Bijelu kuću (VIDEO)
Melanija Tramp

Melanija po tradiciji primila božićnu jelku za Bijelu kuću (VIDEO)

Prva dama SAD Melanija Tramp danas je nastavila dugogodišnju tradiciju i primila zvaničnu božićnju jelku za Bijelu kuću.

Ona i sin Baron primili su šest metara dugi četinar iz američke države Viskonsin koji su zvaničnici Bijele kuće odabrali u septembru. 

Džim i Dajan Čepman, vlasnici farme jelki u Viskonsinu, pobijedili su na godišnjem takmičenju Nacionalnog udruženja božičnjih jelki i tako su odabrani da donesu svoju jelku u Bijelu kuću ove godine.  

Kvartet je svirao praznične pjesme dok su zaprežna kola sa konjima dovezla drvo u dvorište Bijele kuće. 

Pošto su prva dama i sin Baron dali simbolično odobrenje drvo će biti odnijeto u Plavu sobu Bijele kuće gdje će biti izloženo za praznike.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.