Nesreća kod Valjeva: Poginula djevojčica, više osoba povrijeđeno

Nesreća kod Valjeva: Poginula djevojčica, više osoba povrijeđeno

Sedmogodišnja djevojčica N. N. iz ubskog sela Sovljak, preminula je na Univezitetskoj dječjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na putu Valjevo - Ub u Murgašu, u noći između četvrtka i petka. Djevojčica je preminula na Univerzitetskoj dječjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu, gdje je bila prebačena na liječenje. Uprkos naporima ljekara da joj spasu život, N. N. je podlegla teškim povredama.

Do udesa je došlo kada je, D. N, svojom “škodom felicijom” prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u “audi”, kojim je upravljao S. J, a sa njim je u vozilu bilo četvoro djece. Sa D. N. je u “škodi feliciji” bila njegova sedmogodišnja ćerka N. N, pišu Novosti.

Iz Opšte bolnice u Valjevu saopšteno je da je četvoro djece iz “audija”, B. T. ,O. T., O.J. i B. J. nakon zbrinjavanja smješteno na Odsjeku dječje hirurgije. Vozač “škode felicije” D. N. se nalazi u jedinici Intenzivne njege, a S. J. na Odjeljenju hirurgije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.