Vapaj majke iz Podgorice: Molim sve ljude dobre volje da nam pomognu
Dobili pomoć od Banke Hrane

Žrtva porodičnog nasilja

Vapaj majke iz Podgorice: Molim sve ljude dobre volje da nam pomognu

Sanji Damjanović samohranoj majci troje djece iz Podgorice potrebna je pomoć. Očajna majka traži posao a svi koji su mogućnosti mogu donirati novac, odjeću za mališane, namirnice.

Nakon što je deceniju braka provela trpjevši fizičko i psihičko nasilje napustila je porodičnu kuću i iznajmila stan.

Njena ćerka ima 10 godina a sinovi 6 i 8. 

Ova majka samo želi da živim mirno i da djeci obezbijedi miran i siguran dom.

"Primamo socijalnu pomoć u iznosu od 180 eura od čega za stanarinu izdvajam 140 eura. Kako sam tek  došla u stan,  ne znam koliko će iznositi računi za struju i vodu. Od čega ćemo se hraniti i oblačiti ne znam. Stan u koji smo sada  nema grijanje ( radijator, TA peć , šporet na drva ) tako da se brinem kako ćemo se ugrijati zimus.Moramo nabaviti grijalicu ili radijator. Imam malo šta od  svojih stvari.Nešto malo je bilo u stanu vlasnika.Treba nam dosta toga", navela je Sanja u apelu za pomoć koje je objavila Banka Hrane.

Priča da je, kada je u pomoć pozvala Banku hrane, imala dva jaja u frizideru.

"Spremila sam ih djeci za doručak i zaplakala. Šta da radim?Kako dalje? Došli su iz Centra za socijalni rad uvjerili se u stanje u kojem se nalazimo i otišli. Rekli su da se moram snalaziti kao i  ostali .Oni daju socijalnu pomoć .Banka hrane je ubrzo stigla sa namirnicama.Bili su spas za nas.", zahvalna je ova Podgoričanka.

IMG2067

Nema nikakvih dodatnih prihoda kao ni suprug. Uz to, on je zavisni od psihoaktivnih supstanci tako da od njega ne može ni u budućnosti očekivati pomoć.

"Radila bih bilo koji posao, završila sam srednju ekonomsku školu. Molim sve ljude dobre volje da nam pomognu", apelovala je na.

Žiro račun za pomoć Damjanovića je kod CKB na ime Sanja Damjanović br 510050998326501498.

Takođe, svi koji žele pomoći porodici mogu dobiti od Banke hrane kontakt porodice putem tel: +382 69 495 680, e.maila [email protected]
iIli u inboxu na fb stranici.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.