DPS Kotor: Počela Krivokapićeva naplata koalicione podrške vlasti
DPS

Maske su pale

DPS Kotor: Počela Krivokapićeva naplata koalicione podrške vlasti

Sve maske u kotorskom političkom maskenbalu su definitivno pale. Inauguracijom Tene Božović, odbornice SDP, na izmišljenu funkciju zamjenika direktora Luke Kotor, počela je Krivokapićeva naplata koalicione podrške lokalnoj vlasti, sklepanoj od političkih subjekata koji se, uglavnom, ni u čemu ne slažu, poručili su iz kotorskog DPS-a.

Osim, što su, kako tvrde u DPS-u, složni da podijele nezasluženi kotorski plijen.

''Kotor je, praktično, postao mjesto za uhljebljene rodbine, kumova, prijatelja i prijateljica. Treba li podsjećati na angažman kume predsjednika opštine Jokića, za kojeg, inače, još nije utvrđeno koliko državljanstava je promijenio, ili uhljebljenje sina direktora Bečićevih Demokrata'', poručuju iz DPS-a.

Kako kažu, postalo je savim jasno da je Krivokapićev SDP dao podršku Mandićevom pročetničkom i anti-NATO frontu i Demokratama, koji još nijesu definisali svoj politički program, ne da bi “razvijao demokratiju” i ostvarivao svoje “uzvišene” političke ciljeve u Kotoru, već isključivo radi čistog vlastoljublja i ''patološke želje da upravlja kotorskim resursima. To je bio jedini cilj političke trgovine prilikom stvaranje neprincipijelne koalicije u Kotoru'', tvrde u DPS-u.

Važno je, zaključuju, podsjetiti Kotorane da je DPS na lokalnim izborima prošlog oktobra osvojio daleko više glasova nego Demokrate i Demokratski front zajedno, ili da je osvojio četiri puta više glasova nego Krivokapićev SDP.

''Ali, kolone gubitnika su se udružile i krenule beskrupulozno u podjelu nezasluženih, pa čak i izmišljenih funkcija, kao u slučaju zamjenice direktora Luke Kotor'', zaključili su.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.