Demokrate Mojkovca DPS nazvale ratnim huškačima i najvećim problemom grada
Demokrate

Bezuspješno pokušavaju da zasjene njihove rezultate

Demokrate Mojkovca DPS nazvale ratnim huškačima i najvećim problemom grada

Demokrate Mojkovca odgovorili su Demokratskoj partiji socijalista (DPS) na konstataciju pod plaštom lažnih demokrata bezuspješno pokušavaju da zasjene njihove evidentne rezultate, nazivajući ovu partiju ratnim huškačima i kriminalcima koji su najveći problem Mojkovca.

“Gospodo iz mojkovačke filijale Organizovane kriminalne grupe, koja je iznjedrila više kriminalnih klanova i njihovih šefova nego ona barska ili kotorska, a koja se žestoko primakla onoj osuđenoj budvanskoj, nešto i dalje ostaje nejasno u vezi vaših obraćanja javnosti. Zašto svakog puta čekate da padne mrak da bi reagovali? Da li je u pitanju dezorijentisanost, strah ili panika? Ili jednostavno vaš bioritam i okolnost da najbolje funkcionišete u okrilju noći. Očito da vas je srozavanje rejtinga od sedam odsto pogodilo do mjere da ne znate ni kuda ćete, ni šta ćete. Čak šaljete građanima uz saopštenje noćne fotografije Mojkovca, kao da građani ne vide gdje žive i ne znaju kako žive. Pa eto vi hoćete da ih podučite nekakvim fotografijama na kojima Mojkovac sija, a svi znaju koliko ste samo ognjišta ugasili i fabrika zapečatili. Ono što je jedino realno na ovoj fotografiji je mrak i vi koji simbolizujete tamu koja se nadvila nad Mojkovcem”, ističu iz Demokrata.

Kako navode, tragikomedija je da “selotejp partija govori o demokratičnosti, a za predsjednika ima crnogorskog Kim Džong Una, za doskorašnjeg potpredsjednika šefa organizovane kriminalne grupe”.

“Za drugog potpredsjednika crnu kutiju Crne Gore, blagao rečeno predstavlja tragikomediju. No, nemojte da ste nestrpljivi, sačekajte 26. novembar, pa će vam biti jasno šta narod misli o vašim neslanim šala gdje predstavljate Mojkovac kako sija kao Monte Karlo. Ne rugajte se u lice građanima. I vi se usuđujete da govorite u ime građana Mojkovca. Zato molimo sve u Crnoj Gori da se složno, građanski, bratski i demokratski odupremo nacionalističkoj histeriji DPS-a. Brat za brata, a ne brat na brata”, poručili su iz Demokrata.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.