Sajam

Dođite i pogledajte ponudu

Sajam "Bazar nakita i modnih dodataka” počeo danas (Foto)

Sajam "Bazar nakita i modnih dodataka” počeo je danas, a za cilj ima prezentaciju široke ponude unikatnih proizvoda.

"Na sajmu možete pronaći nakit, naočare, marame, garderobe, torbe i još mnogo toga što upotpunjava stajling i čini stil jedne osobe", saopštili  su organizatori.

Bazarnakitaimodnihdodataka2

Izlagači koji se predstavljaju na sajmu, kako navode, ponosni su na višegodišnje iskustvo u izradi unikatnih ručno rađenih predmeta.

Bazarnakitaimodnihdodataka3

"Potrudili smo se da odaberemo za vas proizvode kojima ćete ostaviti upečatljiv utisak.Svi zainteresovani će biti u prilici da dođu i pogledaju ponudu sajma do nedjelje, 05. novembra, do 20 h", saopštili su rganizatori.

Bazarnakitaimodnihdodataka5

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.