Argentinac silovao ćerku 22 godine, rodila mu osmoro djece
Hapšenje Argentinca

Suđenje decenije

Argentinac silovao ćerku 22 godine, rodila mu osmoro djece

Domingo Bulacio silovao je vlastitu ćerku 22 godine. U tom periodu rodila mu je čak osmoro djece.

Uhapšen je nakon što je žena najmlađeg sina odvela ljekaru i ovih dana počinje suđenje decenije, kako su ga neki mediji nazvali.

Naime, kako otkriva tamošnji El Tiempo, lijekar ju je ispitivao o stanju djeteta i ko mu je otac, na što se ona slomila i otkrila svoju strašnu tajnu. 

Balencio je uhapšen u januaru 2016. no pobjegao je policiji te je 45 dana bio traženi bjegunac.

Skrivao se kod rođaka u svojem rodnom gradu Loretu sjevernom dijelu Argentine.

Sve je počelo kad je majka, koju je takođe zlostavljao, napustila porodicu.

Napastovao je ćerku od njene 11. godine. Šestoro od osmoro njene djece nalazi se u internatu Eva Peron u Santiago del Esteru. Na suđenju, koje mu je zakazano, će biti saslušano 50 svjedoka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.