Nikezić: Čelnici DF-a moraće pred lice pravde
Branka Nikezić, Foto: Bar info

Uzalud pokušavaju da podignu prašinu

Nikezić: Čelnici DF-a moraće pred lice pravde

Predsjednica Opštinskog odbora DPS Bar Branka Nikezić poručila je da predstavnici barskog DF-a uzalud pokušavaju da podignu prašinu i ovog 16. oktobra, jer su, kako ističe, prošle godine, srećom po državu Crnu Goru, propali i osujećeni planovi njihovih čelnika i mentora, za podizanje nemira i tenzija u Crnoj Gori.

Ali, poručuje ona, kako to i dolikuje pravnoj i uređenoj državi, sada će oni koji su u tome učestvovali na ovaj ili onaj način, morati da odgovaraju pred licem pravde.

"I bolje bi bilo da razmislite kako ćete i sa kojim kadrovima i nosiocima lista i sa kojom vizijom i programom, izaći na predstojeće izbore. Jer, velika je mogućnost da ćete biti u deficitu i sa jednim i sa drugim. Možda baš iz tog razloga predstojeće lokalne izbore u maju već sada proglašavate neregularnim?! Nije vam očigledno više dovoljno što dovodite u pitanje regularnost oktobarskih parlamentarnih izbora, čije su rezultate priznale sve relevantne međunarodne institucije", poručila je ona.

Ističe da to nije ništa novo i iznenađujuće od njih.

"Tom taktikom se služite već više od dvije decenije. Samo, kako više ne shvatite da vas ona sigurno i sada već izvjesnije nego ikad, vodi na margine crnogorske političke scene. Trebalo bi da ste uvidjeli kako se vaše mlađane opozicione kolege, koje vam svakog dana preuzimaju biračko tijelo, dio po dio. I ne samo da ne zvuči savremeno i napredno, nego nije prije svega kulturno i korektno da kažete da DPS dovlači ljude! Prije bi se sličan termin mogao upotrijebiti za presretanje i uvođenje na prevaru građana u vaše stranačke prostorije 16.oktobra. Ali, mi pošto imamo poštovanja za sve građane Crne Gore nikada nećemo upotrijebiti takve izraze. Da li je vašem istančanom osjećaju za pravdu promaklo to i da je lažno predstavljanje i snimanje građana bez njihovog znanja, a kojim ste se služili da otkrijete nekakve tobožnje afere i zavjere, takođe krivično djelo? Dakle, mnogo vas posla- da ne kazemo muke, očekuje u periodu koji je pred nama, pa ne bi trebalo da se bavite prozivanjem SDT-a, crnogorskih sudova, izvršne vlasti, DPS-a i ostalih ozbiljnih institucija", zaključuje Nikezić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.