Od 1. novembra let Dubai-Sarajevo-Podgorica
Foto: MVP

Darmanović i Gait Al Gait

Od 1. novembra let Dubai-Sarajevo-Podgorica

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović razgovarao je danas, tokom drugog dana posjete Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sa izvršnim direktorom aviokompanije Fly Dubai Gait, Al Gaitom, te istakao zadovoljstvo uspostavljanjem linije Dubai-Sarajevo-Podgorica, koja startuje od 1.novembra.

Ministar Darmanović je ocijenio da će nova linija u zimskom redu letjenja doprinijeti saradnji Crne Gore i UAE, kao i povezivanju biznis zajednica dvije države. Istakao je da će ukidanje viza omogućiti i da crnogorski državljani dolaze u većem broju u Ujedinjene Arapske Emirate.

IMG2d5d502ca80656fb4255e543b7690bfbV21024x768

Gait Al Gait izrazio je, s druge starne, uvjerenje da će linija Dubai-Sarajevo-Podgorica biti uspješna i da će donijeti benefite UAE i Crnoj Gori.

Istakao je zadovoljstvo dosadašnjim rezultatom linije Dubai-Tivat, budući da bilans prevezenih putnika iznosi 6.000 u ljetnjem periodu.

Tokom posjete, ministar Darmanović se sastao i sa crnogorskim predstavnikom Privredne komore u Dubaiju Nikolasom Alisom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.