Predstavnici PzP-a dobrovoljno dali krv

Humani čin Opštinskog odbora Glavnog grada

Predstavnici PzP-a dobrovoljno dali krv

Članovi odbora Glavnog grada Pokreta za promjene, na čelu sa predsjednicom odbora Brankom Bošnjak i poslanicom u Skupštini Crne Gore, odazvao se akciji dobrovoljnog davanja krvi "Pruži ruku za život! Daruj krv!"

"Nažalost u današnje vrijeme, kada su mnoge moralne vrijednosti degradirane, najčešće izostaje solidarnost i humanost, što smatramo poraznim za jedno društvo. Želeći da vratimo vjeru u ove nekad veoma cijenjene društvene i moralne vrijednosti, predstavnici  Odbora glavnog grada PzP-a su se odlučili na ovaj humani čin, te su danas u Zavodu za transfuziju krvi Crne Gore dobrovoljno donirali ovu dragocjenu tečnost", saopšteno je iz ove partije.

Kažu da je ovo samo jedna u nizu humanih akcija koje će njihov Odbor da realizuje u narednom periodu, a sve u skladu sa sloganom "Humanije lice Podgorice".

"Koje je zaštitni moto našeg Odbora, a sa ciljem da pokažemo da nas ima koji hoćemo da radimo u korist šire zajednice, za dobro onih kojima je pomoć potrebna", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.