Bečić: Možda će te čuti da sam ja sa 4-5 godina iz vrtića napadao Dubrovnik
Aleksa Bečić

Demokrate samostalno i u Mojkovcu

Bečić: Možda će te čuti da sam ja sa 4-5 godina iz vrtića napadao Dubrovnik

Nakon predstavljanja Štjefana Camaja i dr Albina Ćemana kao nosilaca izbornih lista Demokrata za Tuzi, odnosno Petnjicu, Demokratska Crna Gora održala je danas pres konferenciju na kojoj je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić najavio samostalan nastup i na lokalnim izborima koji se 26. novembra održavaju u Mojkovcu, i predstavio Ivana Stanića, predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Mojkovac, kao nosioca izborne liste Demokrata na izborima u toj opštini.

„Mi smo u prethodnih nekoliko mjeseci već sproveli značajne i intezivne terenske aktivnosti, završili dva prstena kampanje „od vrata do vrata“ i na kraju drugog prstena kampanje zabilježili podršku od 32,4 procenta u Mojkovcu, što je rast od 4 i po procenta u odnosu na podršku koju smo imali u prvom prstenu kampanje. I upravo taj finiš drugog prstena kampanje u Mojkovcu je bio znak za alarm i uzbunu u redovima DPSa i za one brutalne atake koji su uslijedili kako na naše mlade aktiviste, tako i prijetnje bombaškim napadima na poslanike, rukovodstvo Partije i kancelariju naše partije u Mojkovcu. Mi smo problem zato što nam za tri godine skeniranja od strane njihovih službi i paraslužbi na mogu naći ništa, ne mogu naći ni jednu jedinu čačkalicu kojom bi nas iskompromitovali. Problem smo jer smo razbili namještene ideološke utakmice u Crnoj Gori i zato što smo učinili da trgovci nacionalnim i vjerskim osjećanjima sve manje i manje vrijede na političkom tržištu Crne Gore“, istakao je Bečić.

On je naročito istakao neophodnost da svi u Crnoj Gori, zajedno, "moramo da zaustavimo nacionalističko divljanje DPSa i ponovni pokušaj sijanja mržne i razdora među građanima, među braćom, među prijateljima, među komšijama".

„Znam da njima ne odgovara da se priča o onome što je život, ali više se u Crnoj Gori neće voditi politika o partizanima i četnicima, o zelenašima i bjelašima i njihovim ideološkim podmetanjima, već će se u Crnoj Gori razgovarati o nezaposlenosti, o kriminalu, o korupciji, o platama, o penzijama, o mladima, o radnicima, o studentima. Oni su na tom terenu nemoćni, oni na tom terenu primaju golove svakih pet minuta, pojavljuju se istraživanja i sondaže javnog mnjenja i oni znaju šta misle građani, pa onda kreću sa raznim akcijama, medijskim, policijskim, osmišljenim u trouglu Uprava policije, DPS i određene njihove prljave medijske alatke.  Znajte kada se DPS uhvati njihovih prljavih medijskih alatki da je velika panika na dvoru, da su nervozni i da su nemoćni i da politički gube tlo pod nogama“, saopštio je Bečić.

On je istakao da je vrh te kako kaže "monstruozne organizacije, organizovane kriminalne grupe, spreman na sve i svašta".

„Tako, nemojte se začuditi ako u narednom periodu neki „minut-dva“ preraste u sat-dva, ako Demokrate i ja nastavimo, naravno, da budemo glavne zvijezde, pa ćete možda tu čuti da sam ja sa 4-5 godina iz vrtića napadao Dubrovnik, išao na Štrpce, išao na Bukovicu, na Srebrenicu, osmišljavao Oluju, a vjerovatno, kako se budu približavali izbori u 2018. Godini, zbog njihovog straha i panike ćete možda čuti da imam nuklearnu bombu, pa me zbog toga treba eliminisati“, jasan je bio predsjednik Demokrata.

On je uputio i par poruka građanima Mojkovca.

„ Nakon 27 godina devastacije od strane DPSa ubjeđivati građane Mojkovca šta je pravi izbor, bilo bi vrijeđanje njihove inteligencije, jer danas imate više Mojkovčana van Mojkovca, nego u samom Mojkovcu. Ne, nisu oni otišli iz ćefa, otišli su iz nužde, otišli su zato što ih je prisilio DPS. E, zato nećemo da se više Mojkovac prepoznaje po crnim kutijama, po udbašima i po mračnim strukturama, već po časnim, postojanim, odvažnim, vrijednim domaćinima, stočarima, zemljoradnicima, privrednicima, koji su uvijek bili većina u Mojkovcu i koji su karakteristika onog izvornog, sojskog i junačkog Mojkovca. To je ono što mi nudimo - nova lica, ljude iz naroda, ljude koji su spremni da  rade za narod i da ne žive bolje od toga istog naroda", porčio je Bečić.

Ivan Stanić je naglasio da mu predstavlja čast, ali i veliku odgovornost što je izabran da bude nosilac liste Demokrata na izborima u Mojkovcu.

IMG20171017133522

„Demokrate stoje iza svojih riječi i to pokazuju djelima. Nemam dilemu da će se u Mojkovcu desiti promjena i da će stožer nove lokalne vlasti i predvodnik razvoja grada biti Demokratska Crna Gora. To potvrđuje masovna podrška građana koja je jasno vidljiva i očekujem da će hrabri i slobodni Mojkovčani i Mojkovčanke zadati DPSu takav udarac od koga se više nikada neće oporaviti.“

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.