Danilović izabran za predsjednika Ujedinjene Crne Gore
Goran Danilović

Jednoglasna odluka

Danilović izabran za predsjednika Ujedinjene Crne Gore

Goran Danilović je jednoglasno izabran za predsjednika Ujedinjene Crne Gore.

Danilović je izabran na skupštini Ujedinjene Crne Gore koja se održava u hotelu Ramada u Podgorici.

U prvom govoru u svojstvu predsjednika UCG, Danilović je kazao da će sa svima sarađivati. 

“Sa svima iz opozicije hoćemo da sarađujemo. Odbacujemo s prezrenjem svaku priču o podjelama u Crnoj Gori među opozicionim političkim partijama o tome da je neko više a neko manje građanin,” kazao je on. 

On je kazao da je naišao na kritike zbog imena partije, ali kazao da će oni to ime opravdati.  

“Da, volimo Crnu Goru, volimo Srbiju. Nikome ne branimo da voli ni Albaniju ni Hrvatsku ni Bosnu. Od ljubavi nam neće biti problema. Mi se plašimo vaše mržnje. Toga da vama smeta što neko nekog voli,” kazao je Danilović. 

On se osvrnuo i na izbornu skupštinu Demosa 27. avgusta i odluku Ministarstva javne uprave da ta partija ostane upisana na Miodraga Lekića.

"Nije nijedna politička struktura u skorijoj političkoj prošlosti na pošteniji način pokušala da se izbori za slobodu u okviru svoje stranke. Nismo se krili. Nismo smišljali način kako da nekome doskočimo. Bili smo nezadovoljni, željeli smo promjene. I onda ih ne dopuste oni koji ih ne daju ni u državi 27 godina," kazao je on na skupštini UCG.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.