Kamionom sletio s puta kod Kolašina (FOTO)
Foto: Služba zaštite spasavanja Kolašin, sa mjesta nezgode

Vozilo zaustavilo drveće na 20 do 30 metara ispod puta

Kamionom sletio s puta kod Kolašina (FOTO)

Miloš Breženin (22) nije povrijeđen kada je teretno vozilo BR-BN- 207, kojim je upravljao, sletjelo s puta u mjestu Bakovići, kod Kolašina.

U nezgodi, kako su kazali iz policije, nije bilo drugih učesnika, a još su nepozati razlozi zbog kojih je vozač izgubio kontrolu nad vozilom.

Kamion je zaustavilo drveće na 20 do 30 metara ispod puta. Na mjesto nezode, u želji da pomognu,  brzo su došli mještani, pripadnici Službe zaštite i radnici servisa „Kujović, koji su Brežanina izvukli iz kabine kamiona.

a2fb4e55ef1b51560d3bff4e73a93b2f

Foto: Služba zaštite spasavanja Kolašin

 

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.