Luka će snimati porođaj supruge Nataše
Nataša i Luka

Pjevačica se složila se sa njegovom željom

Luka će snimati porođaj supruge Nataše

Nataša Bekvalac, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće, jedva čeka porođaj, koji će snimati njen muž Luka Lazukić.

Ona se složila s njegovom željom da bude sve vrijeme uz nju dok bude donosila na svijet njihovu ćerku, pa će Luka u sali biti sa sve kamerom u ruci.

– Nataša i Luka će video imati samo za sebe, neće ga davati medijima, kao što je to uradila Emina Jahović. Kad je Nataša u julu, nakon tri mjeseca veze, saopštila Luki da je u drugom stanju, on je odmah rekao da želi da snima porođaj. Ona se nasmijala, misleći da se šali, ali nedavno joj je opet to pomenuo. Nati je to simpatično, pa se ne protivi – otkriva izvor  za Story i dodaje da Novosađanka odlično podnosi trudnoću.

– Ništa joj nije teško. Aktivna je po cio dan, a najviše kad su u pitanju obaveze oko ćerke Hane – završava izvor za Story.

Nataša i Luka vjenčali su se 25. septembra, na njen 37. rođendan, na Ibici u prisustvu tridesetak najbližih ljudi, koje su počastili sedmodnevnim ljetovanjem na ostrvu. Ona je uzela njegovo prezime, što nije učinila na prethodna dva venčanja, s Dačom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.