BIH: Zbog loših ocjena nastavnici ukrali auto
Ilustracija

Osveta osnovaca

BIH: Zbog loših ocjena nastavnici ukrali auto

Neobičan slučaj krađe dogodio se u Cazinu, gdje su dvojica učenika osnovne škole nakratko otuđila vozilo svoje nastavnice P. A. (44).

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrdila Snežana Galić, portparolka Ministarstva za unutrašnje poslove Unsko-sanskog kantona, cijeli slučaj zabilježen je u četvrtak, tokom popodnevnih sati, kada su dvojica učenika iskoristili trenutak nepažnje da bi iz torbe svoje nastavnice ukrali ključeve automobila Golf 4.

"Učenici devetog razreda osnovne škole 14-godišnjak i 15-godišnjak su vozilo stavili u pogon, te se nakratko vozili njim, da bi ga uskoro vratili na parking osnovne škole. O svemu su obaviješteni policijski službenicu PS Cazin, koji su reagovali u skladu sa zakonom, te je obavljen razgovor s maloljetnicima u prisustvu roditelja i radnika Centra za socijalni rad", dodala je Galić.

Nezvanično, učenici su se na ovaj način željeli osvetiti nastavnici,koja inače predaje matematiku, zbog loših ocjena koje su dobili.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.