Ribolovcu riba uskočila u usta i zaglavila mu se u grlu
Ilustracija

Bolničari mu jedva spasili život

Ribolovcu riba uskočila u usta i zaglavila mu se u grlu

Jedan mladi ribolovac u Engleskoj umalo je umro kada mu je riba koju je tek upecao, uskočila u usta i zaglavila mu se u grlu, saopštili su bolničari koji su ga spasli.

Bolničari su 5. oktobra pozvani da hitno dođu na pristanište u gradiću Boskomb na jugu Engleske, gdje su zatekli 28-godišnjaka kome je stalo srce. 

Njima je rečeno da je on, igrajući se, stavio tek ulovljenog doverskog lista dugačkog 14 santimetara preko usta, ali se riba izmigoljila i skliznula mu u usta, pa u grlo, i tu se zaglavila, a on je počeo da se guši. 

Bolničar Met Herison rekao je da je pokušao da izvuče ribu dugakim hirurškim makazama-hvataljkama, ali su se u grlu pritom "zaglavljivale bodlje peraja i škrge".

Tek iz šestog pokušaja uspio je da izvuče ribu iz grla mladića i spase mu život. 

Mladi ribolovac čije ime nije objavljeno, "neće imati trajne posljedice" tog nesrećnog slučaja, saopštila je hitna pomoć.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.