Ceca otkrila sve o bolesti zbog koje se ugojila preko 10 kg
Ceca Ražnatović

Iskreno

Ceca otkrila sve o bolesti zbog koje se ugojila preko 10 kg

Ceca Ražnatović se prije dvije godine znatno ugojila, i tada nikome nije bilo jasno o čemu se radi.

Ona je tek sada, kad je riješila taj zdravstveni problem, odlučila da progovori na tu temu.

"Imam neki ženski hormonski disbalans, ništa nije strašno. To je ta ženska faza od godinu dana. Sve se izdešavalo prošle godine, tačnije u toku 2015. i 2016. godine. Tijelo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu. Kada sam primijetila simptome, odmah sam se obratila ljekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem”, kaže Ceca.

Ona, savjetuje sve ljude da čim primijete nešto sa svojim zdravljem ili neku promjenu na tijelu, da odu kod doktora.

"Kao svaki civilizovan čovjek konstatuješ se sa stručnim licem i središ svoje zdravstveno stanje. To je sve. Zaista ne bih više pričala na tu temu, ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost”, poručila je Ceca.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.