Brajović: Politika SDa predstavlja oslonac političke stabilnosti u CG
Ivan Brajović

Izabrali rukovodstvo u Danilogradu

Brajović: Politika SDa predstavlja oslonac političke stabilnosti u CG

Na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Danilovgrad, za predsjednika odbora jednoglasno je izabran Radovan V. Radulović, izvršni direktor “Montenomaks C&L”.

Za potpredsjednika odbora je na predlog predsjednika Radulovića izabran Ilija Grgurović, dok Predsjedništvo SD Danilovgrad čine: Ranko Jovović, Dijana Čavić, Dragan Dabić, Ljubo Đurović, Dragan Kovačević, Ivana Brajović i Slobo Perović.

Na sjednici je konstatovano da će u susret lokalnim izborima u Danilovgradu, koji će biti održani iduće godine, biti aktivirani svi kadrovski i infrastrukturni potencijali kojima Socijaldemokrate Danilovgrada raspolažu.

radovanradulovic1

Radulović izabran za predsjednika OO

Sjednici je prisustvovao predsjednik Socijaldemokrata CG Ivan Brajović, koji je ukazao na činjenicu da politika Socijaldemokrata predstavlja oslonac političke stabilnosti u Crnoj Gori.

“Rezultati koje su Socijaldemokrate, kao samostalni politički subjekt, ostvarile na svim dosadašnjim izborima od našeg osnivanja, apsolutno potvrđuju ispravnost naše politike. Ono što nam svakako daje dodatan vjetar u leđa je konstantni rast podrške našoj partiji poslije parlamentarnih izbora, koji će se sigurno nastaviti na lokalnim izborima koji nas očekuju ove i naredne godine. Današnji izbor svakako značajno doprinosi takvim očekivanjima, jer se radi o ljudima koji su svojim ličnim i profesionalnim integritetom najbolji garant sve veće podrške Socijaldemokratama u mom rodnom Danilovgradu.”, kazao je Brajović

Novoizabrani predsjednik OO SD Danilovgrad, Radovan Radulović, rođen je 12.02.1960. godine.

Osnovnu i srednju školu završio je u Danilovgradu, a diplomirao je na Univerzitetu Crne Gore.

Od 1983. do 1996. godine obavljao je poslove direktora komercijale u fabrici kafe i slatkiša “Crnagoracoop” Danilovgrad.

Od 1999. do 2005. godine obavljao je poslove šefa grupe za sjever Crne Gore u Odsjeku za suzbijanje krijumčarenja i šefa graničnog prelaza Dobrakovo u Upravi za carine Crne Gore, dok je od 2005. godine izvršni direktor kompanije “Montenomaks Control&Logistics”, jednog od lidera u poslu logistike i špedicije u Crnoj Gori.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.