Zagreb: Mladić vikao
Ilustracija

Policija traga za ovom osobom

Zagreb: Mladić vikao "zig hajl" i prskao suzavcem putnike tramvaja

Neidentifikovni mladić u tramvaju u Zagrebu poprskao putnike suzavcem i uz salutiranje uzvikivao nacistički pozdrav "zig hajl".

Kako je prenio portal Lupiga, policija traga za mladićem.

Do incidenta je došlo u srijedu uveče u tramvaju koji je vozio prema Novom Zagrebu. 

Dvadesetogodišnji mladić je ušao u tramvaj u blizini Autobuske stanice i odmah potom, prema svjedočenju putnika, iz čista mira da salutira nacističkim pozdravom "zig hajl" i da psuje.

Mladić je ušao u verbalni obračun s jednom putnicom kojoj je potom ispred lica upotrebio suzavac, od kojeg je ona zadobila lakše opekotine na rukama, dok je ženi koja je vozila tramvaj pozlilo od suzavca i pružena joj je ljekarska pomoć.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.